23.01.2013

Heei,sorry for sene innlegg for tiden. Når er klokka selvfølgelig elleve igjen. Etter skolen idag dro jeg til bestemor og bestefar. Der gjorde jeg masse lekser,men glemte selvølgelig igjen engelsk arket på skolen.... Må altså gjøre det i midtimen i morra,da jeg kunne gjort andre ting. Jeg har nemlig engelsk i morgen. Jaja. Jeg har hatt en fin dag men jeg glemte også boken min som jeg skal ha bokframlegg om neste fredag. Jeg må virkelig sjappe meg å lese den ut nå,for jeg har utsettet framlegget allerede to ganger  fordi jeg ikke har rokket å lese ut boka. Så det hadde vært fint om jeg kunne lest litt der,men det er noe jeg ikke fikk gjort.Skolen går utvoer fritiden etter min mening.Uansett. Bort med klaginga!! :) Jeg var på et sted med bestemor og bestefar der det var sånne stoore sjampoer, dusjsåper og balsamer. Jeg fikk en stor sjampoo som er sikkelig bra og skal liksom ''fikse'' det slitte håret. Jeg har jo drit slitt hår, så prøver å få det fint igjen. Når jeg var der så fikk jeg litt lummepenger også!!! Fikk 200 kr. Ble sikkelig glad for har vært blakk en stund nå.

OMG, jeg savner deg sommer. Hater virkelig vinteren...

Må legge meg nå. Jeg får alt for lite søvn for tiden,for jeg legger meg for seint.Buhuuh..

Jeg blogger veldig mye i ett innlegg for tiden,for jeg blogger ikke så ofte. Derfor blir liksom alt i ett om dere skjønner. Men jeg skal seriøst sjerpe meg, og begynne å blogge oftere. Liker jo egentlig å blogge, så jeg vet ikke hvorfår jeg ikke gjør det så ofte.

Takk søster..... Hørte nå at søstra mi begynte å dusje,som betyr at jeg ikke får lagt meg fordi tannbørsten osv. er der inne -.-

Wææ,herregud!! Jeg vil ikke ha så lange innlegg :( Skal sjerpe meg!!

Natta!

-Julie

Én kommentar

mirelly

23.01.2013 kl.23:23

så kul blogg:)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
hits