Ansiktsmaske and more

Hei!

Jeg kjedet meg,så jeg tok på meg asniktsmaske!! Jeg hater å skylle vekk asniktsmasken,en av grunnene er at jeg synes det er så vanskelig utenom å bli våt. For det renner jo liksom masse vann ned fra ansiktet når du gjør det!! Og dette gadd jeg ikke istad,så derfor tok jeg ansiktet i dusjen og heller dusja det ut. Men da ble jo mye mer enn ansiktet mitt vått!! Håret ble vått,sokkene,genseren min og leggene.Jeg går i shorts hvis noen lurer. Er så varmt her. Jeg tror faktisk jeg ikke har fått skyldt ut alt sammen foreksempel rundt nesa osv. Merket det nå. Jeg skal iallefall dusje om ca. En time,og da skal jeg skylle ansiktet mitt godt,slik at alt blir borte :) Nå sitter jeg å koser meg i min nye ullgenser som bestemor har strikket til meg,og snart skal jeg drikke kakao.

Den er blå,men den ser litt hvit ut på bildet. Og jeg har ørepropper i på bildet hviss noen lurer. Men jeg tror uansett de fleste ser at det er ørepropper :p Hehe,jeg er rar...

Utenom det så har jeg gjort omtrent bare dette. Spist halspastiller og sendt meldinger med søstera mi som kommer hjem klokken 12 i natt etter at hun har vært i Oslo i hele dag med klassen.

Jeg kommer ikke til å legge meg før hun kommer hjem,fordi hun har kjøpt to gaver til meg!♥

Hun har kjøpt en gave jeg ikke hvet hva er enda,også har hun kjøpt denne til meg:

Denne som jeg har ønsket meg så fælt!!♥

Og den koster liksom 200 kr. Kjønner ikke hvordan hun gidder å bruke så mye penger på meg .... Men uansett takk Maria/søster (15) ♥ Dere får kjøpt hettegenseren HER

Jeg er forresten gjesteblogger på bloggen hennes,siden hun har vært i Oslo i hele dag!!

Bloggen heter: dayabella.blogg.no. Hadde vært gøy om dere stakk innom bloggen hennes!

-Julie

Pakker i posten!

 

Hei alle sammen!

I dag har jeg fått pakker i posten!! Jeg fikk faktisk to stykker,og inni den ene var det to ting ♥

Fikk Believe Acoustic!! ♥ Den er så sinnsykt bra!!Anbelfaler dere virkelig til å kjøpe den. Dere burde kjøpe den HER for der koster den 99 for den er på salg,mens den koster jo egentlig 199 når den ikke er på salg.

Slik ser den ut bak.

Inni.

Beauty bag. Fås kjøpt HER

På første side av boken er det Justin Bieber klistremerker. Resten av boken er der du kan skrive notater,der du kan skrive om deg selv,vennene dine kan skrive om seg selv,bursdager,ikke glem det og det osv. Sikkelig bra bok synes jeg!

Kjøp HER

Også hadde mamma bestilt en julegave til meg,som hun hadde glemt,også var den utsolgt da hun kjøpte den,så den kom ikke før i går!! Haha!

¨

Dette bildet av koppen tok jeg fra cdon.

Du får kjøpt koppen HER

Jeg tror det blir veldig mange pakke i posten innlegg,og bestilt innlegg,fordi jeg skal kjøpe noe mer over nettet senere i dag xD

Hva synes dere om tingene?

-Julie

Justin Bieber bilder

 

Hei! Jeg er hjemme fra skolen idag også fordi jeg er syk. Så jeg legger ut mange  bilder av Justin Bieber ♥

Dere kan høre på litt musikk mens dere ser på bildene om dere vil! Haha. 

 
'
Jeg savner Jelena!!!
Nå kan jeg nesten ikke legge ut fler,for dette ble ganske mange bilder.
 
Kommenter om du er en Belieber! ♥
 
-Julie

I want from BikBok del 2

Hei,dere!

Kjøp den HER

Her

Heer

Kjøp HERR

HER

HER

Jeg er crazy etter hettegensere ♥ Kjøp den HEEERRRR da.

¨

HER ♥ Ønsker meg virkelig denne helt SYKT.

 Buy it HER

HER

Her

HEEEEEERRRR

HER

Jeg kunne sikkert laget 100 innlegg om I want from BikBok. Ønsker meg seriøst nesten alt der. Dere har sikkert kjønt at det er favoritt butikken min ♥

Noen fler som elsker BikBok?

-Julie
 

I want from BikBok

Hei,er hjemme fra skolen idag fordi jeg er syk. Derfor tengte jeg å lage et ''I want'' innlegg fra nettsiden til BikBok.

Kjøp den HEEER

Få den HER

HER

HER

Litt sånn gæren etter NYC ting jeg. Kjøp den HER

Kjøp HER

¨

HEEEEER

Hvet det kanskje er litt spesielt å ønske seg shorts på vinteren,men jeg liker å ''hamstre'' inn masse shorts til sommeren :) Uansett er shorts favoritt plagget mitt ♥ Du kan kjøpte den HER

HER baby

Her

Jeg tror jeg deler opp dette innlegget i to,jeg. Det blir litt mye til ett innlegg.

Del to kommer snart! Skal starte på det nå :)

-Julie
 

 

 

Syk

 

Hei! Rett før treninga på torsdag kjente jeg at jeg fikk sikkelig vondt i halsen,også tengte jeg at det sikkert ville gå vekk. Men neida,i går hadde jeg enda mer vondt i halsen,og idag er jeg verst!!! Sitter å spiser halspastiller. Og stemmen min er også ille. Er sår på nesa for jeg må snyte meg hele tiden. Kjedelig. Jaja,lenge siden jeg var forkjølet sist gang.

Men jeg er ikke en person som ligger og viler osv når jeg er syk!! Jeg har nemlig laget en sånn video meg søsteren min idag. Vi puttet så mange marshmallows i munnen som vi greide. Så dette har vært en helt vanelig lørdag for meg,unteom at jeg føler meg verre.

Men nå skal jeg fikse neglene mine og se på MGP.

Hade!!

Noen fler som er syke eller?

-Julie

Fredag!!

Heisann!! Nå er det endelig fredag og helg!! Jeg synes denne uka har gått utrolig fort,men det gjør ikke noe :) Akuratt nå sitter jeg å ser på ting på nettbuttiken til Bikbok HER . Om ti minutter skal jeg finne fram godteri og se på tv. Senere i kveld skal vi spise taco og se på film!! Gleder meg.

Random Weheartit bilde.

Hva skal dere idag/kveld?

-Julie

Justin Bieber- Believe Acoustic

Hei!! Har hatt besøk før treninga idag,så har ikke fått blogget før nå. Jeg gleder meg sykt til Believe Acoustic (det nye albumet til Justin Bieber) kommer ut!! Jeg greier ikke å vente,så tror kansje jeg skal kjøpe den HER . Den koster 99 kr,og her jeg bor pleier cder å koste 199. Så da sparer man 100 kroner!!!!! Hvor bra er ikke det?

Denne sangen er så sinnsykt fin, jeg begynner nesten å gråte av den. Er helt klart min nye favoritt sang!!

 

 

 
 
Denne er også veldig fin!!
 
Gleder dere dere til Believe Acoustic?
 
Nam.
 
-Julie

 
 

23.01.2013

Heei,sorry for sene innlegg for tiden. Når er klokka selvfølgelig elleve igjen. Etter skolen idag dro jeg til bestemor og bestefar. Der gjorde jeg masse lekser,men glemte selvølgelig igjen engelsk arket på skolen.... Må altså gjøre det i midtimen i morra,da jeg kunne gjort andre ting. Jeg har nemlig engelsk i morgen. Jaja. Jeg har hatt en fin dag men jeg glemte også boken min som jeg skal ha bokframlegg om neste fredag. Jeg må virkelig sjappe meg å lese den ut nå,for jeg har utsettet framlegget allerede to ganger  fordi jeg ikke har rokket å lese ut boka. Så det hadde vært fint om jeg kunne lest litt der,men det er noe jeg ikke fikk gjort.Skolen går utvoer fritiden etter min mening.Uansett. Bort med klaginga!! :) Jeg var på et sted med bestemor og bestefar der det var sånne stoore sjampoer, dusjsåper og balsamer. Jeg fikk en stor sjampoo som er sikkelig bra og skal liksom ''fikse'' det slitte håret. Jeg har jo drit slitt hår, så prøver å få det fint igjen. Når jeg var der så fikk jeg litt lummepenger også!!! Fikk 200 kr. Ble sikkelig glad for har vært blakk en stund nå.

OMG, jeg savner deg sommer. Hater virkelig vinteren...

Må legge meg nå. Jeg får alt for lite søvn for tiden,for jeg legger meg for seint.Buhuuh..

Jeg blogger veldig mye i ett innlegg for tiden,for jeg blogger ikke så ofte. Derfor blir liksom alt i ett om dere skjønner. Men jeg skal seriøst sjerpe meg, og begynne å blogge oftere. Liker jo egentlig å blogge, så jeg vet ikke hvorfår jeg ikke gjør det så ofte.

Takk søster..... Hørte nå at søstra mi begynte å dusje,som betyr at jeg ikke får lagt meg fordi tannbørsten osv. er der inne -.-

Wææ,herregud!! Jeg vil ikke ha så lange innlegg :( Skal sjerpe meg!!

Natta!

-Julie

I dag

I dag har jeg bare vært sykt trøtt og ikke giddet noen ting.Vi hadde liksom utegym (skøyter) på skolen i en og en halv time,så huff.En av mine nyttårsforsetter var å legge meg ikke senere enn 10,men det går ikke så bra med det enda!! Har lagt meg 10 eller tidligere kansje 4 ganger etter nyttår.... Jeg er flink. Men nå har jeg også drevet en del med lekser som tok sin tid.Men i helgen tok jeg photoshoot med søster og var på maxi (hamar's største kjøpesenter). Kjøpte tre gensere,en ansiktskrem,varmebeskyttende spray og BOP.For dere som ikke vet hva BOP er så er det et engelsk blad.Dere får kjøpt det på Narvesen.Er ikke sikker på om man får kjøpt det andre steder.Tror ikke det.Men det er ikke alltid på Narvesen bare så det er sagt lissom.

Et bilde fra photoshooten på lørdag.

Nå er jeg for trøtt til å være oppe,så jeg må nok gå å legge meg.Kunne sikkert sovet til 3 eller noe i morgen om jeg kunne.

Noen fler som savner ferie og er lei skole??¨

Sorry om det ble litt langt innlegg?

Natta♥

-Julie

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012

gratisdesign av Tonjemt
hits