Julegavene jeg fikk

Hei alle!

 

Denne parfymen heter Shopping time.Den lukter forferdelig godt ♥

Det er sånn at det liksom er en ting liksom som kan byttes ut som krølltang,kreppetang o rettetang! Jeg skjønner godt om dere ikke kjønte hva jeg mente nå assa,for jeg er dårlig til å forklare.Uansett så hvet jeg ikke helt hvordan jeg skal forklare det,jeg hvet heller ikke ordentlig hvordan den fungerer enda,så jeg skal prøve den etterpå.Om de funker så skal jeg lage ett innlegg om hvordan det ble.

Jeg fikk to stykker.Det gjør ingenting!

Gavekort på 500 kr.

Julepynt.

Jeg har flere bilder,men det er treigt å laste opp bilder og jeg har brukt over 30 min på dette innlegget,så nå gidder jeg ikke mer.

Jeg fikk også hodelykt,varme sokker,sukkertøy og bff smykke.

-Julie

Dagens oufit

Hei!

Valgte å gå i shorts i dag for det var så varmt inne..Hahah!

Ikke le av de stygge beina mine...

Gikk i deilige tøfler da ♥

Synes?

Jeg skal snart lage ett innlegg om hva jeg fikk i julegave.

-Julie

God Jul!

Hei alle sammen!

Idag har jeg fått sykt masse gaver! Jeg tror aldri jeg har fått så mye gaver før.Jeg ble sykt fornøyd med alt!

Juleneglene mine:

 

Det var sykt mange gaver i år! De fleste ligger ved døra bak juletreet,så man ser det ikke på bildet.

Se så mange gaver! Man ser ikke alle,for jeg la alle oppå hverandre.Haha.Hello Kitty mobilen,den skålen med ørepropper,den gule kronen ved mobilen og lampen var ikke julegave altså.Ikke duken heller selvfølgelig.

Se så søt Bamse er!! Han kunne ikke komme inn å varme seg og feire jul sammen med oss i dag fordi han ene som var på besøk er alergisk mot katter :( Jeg håper uansett han hadde en fin jul  ut i snøen..

Jeg legger ut flere bilder av julegavene mine i morgen!

For å finne julekjolen min trykker du HER

God jul!♥

-Julie

Photoshoot og lille julaften

Hei alle sammen!

I dag er det lille julaften!Vi var å spiste grøt hos bestemor og bestefar.Etterpå dro vi til folk å leverte julegaver til de vi ikke hadd fått levert til.Men jeg har også hatt  photoshoot med søsteren min Maria i dag !

Bamse katten min ♥ Han får julegave av meg i morgen :)


Syns?


Yes! I morgen er det julaften! ♥ Om dere vil se julekjolen min så trykk HER

Jeg blogger mer i morgen.

GOD JUL!♥

 

-Julie

Juleferie!

Hei!

Nå har jeg endelig fått juleferie! Jeg har fått masse julegaver idag av veninnene mine,og vi hadde sikkelig kosedag på skolen.Digg!

Justin Bieber♥

Jeg ønsker alle sammen en god jul!!♥

-JulieBe yourself

Hei!

Jeg tengte at jeg snart skulle legge ut noen kjønnehtstips til dere!

 

-JulieJulekjolen min

Hei alle sammen!!

Jeg har tatt meg tid til å ta maaange bilder av julekjolen min,men jeg legger bare ut to.

:((Måtte redigere bort Justin Bieber plakatene på siden..

Syns?

Håper dere får en fin dag videre! ♥

-Julie

Today

Hei!

Idag har det vært egenlig en sykt slitsom dag pga.jeg greide å legge meg for sent i går pluss vi hadde en og en halv time gym på skolen.Når jeg og Maria (søsteren min) var ferdig på skolen 14:40 dro vi på matbuttikken og kjøpte oss en skolebolle for vi var sykt sultne.Når vi kom hjem (kl.16:03),vi tar buss måtte vi hjelpe mamma med å fikse og vaske til jul.BEWINPSUIHNEPWIU/enda mer gym.Ble da jævli  sliten.Måtte vaske vasken osv.. -.- Så måtte jeg gjør lekser.Tommel ned.Så hoppet jeg endelig inn i dusjen.Så spiste jeg salaten som jeg kjøpte til å ha på skolen i morgen,men fikk lyst på den akuratt da,så....Haha!..Etter det måtte jeg pugge til norskprøven som vi kan få når som helst i denne uka.Vi driver også meg matteprøve,så jaaaa (neeeeei)Sugent...Jeg innrømmer at jeg suger i matte.Vi skulle ha sånn greie fra 6.kl.Men jeg og noen fler fikk 5.kl. pga.Vi suger i matte.Jeg sliter til og med med den.Jeg tror jeg må være på 0 nivå i matte....Men så har jeg hørt at det er VELDIG mange andre som også er dårlig i matte!!!!!Håper de ikke tuller hihih!Nå hadde jeg egentlig bestemt meg for at jeg skulle legge meg halv ti så jeg skulle få masse søvn til i morgen,men jeg følte at jeg ikke hadde fått noe "fritid" i dag,så jeg utsetter det til i morgen.Dumme meg.

Gammelt bilde.

Hva har dere gjort i dag?

Natta folkens!!

-JulieRedigerte Justin Bieber bilder

Hei alle sammen!

Jeg har sittet å redigert litt bilder av Justin Bieber! ? Jeg gleder meg virkelig såååå mye til da jeg skal på konsert til han på bursdagen min 16.April!!! Vi har Golden Circle billetter,så jeg håper vi ser bra:) Altså VI,er meg,bestevennen min,søsteren minnp og mamma.

Ekte bilde:

redigert bilde:

Ekte bilde:

Redigert bilde:

Brukte skkelig lang tid på bilde nr.2!

Syns?

Dere kan bare lagre de ekte og redigerte bildene og bruke de ogsånn altså:)

 

-Julie

Julegave tips for under 200!Til søster eller vennine!

 

Hei alle sammen!

I dag har jeg vært og shoppet masse julegaver,så jeg er nesten ferdig! Jeg fikk lyst til å gi dere noen julegave tips for vennine,søster eller liknende.Disse tingene er altså under 200,så man ikke bruker opp hele lommeboken sin!

Tubeskjerf fra H&M kr.129,-Får kjøpt her: http://www.hm.com/no/product/07176?article=07176-A#article=07176-A

Topp fra H&M kr.99,- kjøp den her: http://www.hm.com/no/product/05259?article=05259-A

Armbånd fra Nelly kr.199,-Kjøp her: http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/tilbehør/smykker/bohemian-society-100320/peace-320037-12/

Armbånd fra Nelly kr.69,- kjøp her: http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/tilbehør/smykker/mint-586/single-bow-bracelet-586195-23/

Øredobber fra Nelly kr. 129,- Kjøp her: http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/tilbehør/smykker/stars-by-jonas-hallberg-2231/nikki-102968-26/

Smykke fra Nelly kr.99,- kjøp her: http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/tilbehør/smykker/mint-586/lip-necklace-586185-1541/

Matchende øredobber til armåndet lenger opp her.Fra Nelly kr.79,- Kjøpes her: http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/tilbehør/smykker/mint-586/bow-stud-earrings-586197-23/

Smykke fra Nelly kr. 99,- Kjøpes her: http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/tilbehør/smykker/mint-586/omg-necklace-586192-1541/

Det var noen julegavetips :) Jeg kommer også til å lage et innlegg med julegavetips til Justin Bieber ting snart!

Han her koster nok iallefall over 200 kr!!!! ♥

-Julie

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012

gratisdesign av Tonjemt
hits